Elite Way School
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elite Way School

Ovaj 4um je za sve koji zele zabavu.

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

potreba muskarca i zene

Ići dole 
AutorPoruka
***MAITE PERRONI***
~NaStAvNiCa_ReBeLdOlOgIJe!
~NaStAvNiCa_ReBeLdOlOgIJe!
***MAITE PERRONI***

Broj poruka : 502
Koliko imate para! : 4940$
Datum upisa : 12.02.2009

potreba muskarca i zene Empty
PočaljiNaslov: potreba muskarca i zene   potreba muskarca i zene EmptyČet Feb 12, 2009 8:13 pm

--------------------------------------------------------------------------------

Ja u stvari nikada nisam shvatio zasto se seksualne potrebe muskaraca i zena toliko razlikuju. I nikada nisam shvatio sve to s Venerom i Marsom. Takodje, nikada nisam shvatio zasto muskarci razmisljaju glavom, a zene srcem. I na kraju, nikada nisam shvatio zasto gen seksualne zelje toliko oslabi kada cuje rijeci DA UZIMAM

Na primjer - jedne veceri prosle nedelje, moja zena i ja smo bili u krevetu. Strast se pocela rasplamsavati... kad li ona:
- Ne mogu sada, nisam raspolozena... Htela bih da me samo malo drzis u tvom narucju.
Rekoh:
- Sta?!? Sta je sad pa to?
I onda je rekla rijeci kojih se boji svaki muz na planeti:
- Ti jednostavno ne razumijes moje emocionalne potrebe koje imam kao zena, da bih ja zadovoljila tvoje fizicke potrebe koje imas kao muskarac. Na moj zbunjeni pogled je odgovorila:
- Zar me ne mozes voljeti zbog onoga sto jesam, a ne samo zbog onoga sto radim s tobom u krevetu?
Shvativsi da te veceri nece biti nista, okrenuo sam se i zaspao.
Iduceg dana sam nazvao sefa i rekao da uzimam slobodan dan, kako bih proveo vrijeme s njom. Otisli smo na rucak, a onda sam je odveo u jednu robnu kucu sa ogromnom trgovinom zenske garderobe. Pratio sam je okolo, dok je isprobavala nekoliko vrlo skupih kompleta. Nije se mogla odluciti koji uzeti, pa sam joj rekao da cemo ih sve kupiti. Htela je i cipele, koje bi se slagale s tim kompletima, pa sam joj rekao da uzme po jedan par za svaki komplet. Stigli smo i do dijela s nakitom gde sam joj uzeo par dijamantskih mindjusa. Da vam kazem... bila je taaakoooo uzbudjena. Mora da je mislila da sam na korak do bankrota. Pomislio sam da me testira kada je zatrazila i znojnike za tenis iako nikada u zivotu nije uzela reket u ruke. Sigurno sam je bacio u razmisljanje kad sam joj rekao:
- Naravno, draga.
Bila je blizu seksualnog zadovoljstva od silnog uzbudjenja. Smijeseci se, konavno je rekla:
- Mislim da bi ovo bilo sve, hajdemo do kase.
Jedva sam se suzdrzavao kad sam joj odgovorio:
- Ne mogu sada, nisam raspolozen.
Lice joj je poprimilo blijed izgled kada je spustila vilicu i izustila:
- Moooolim?!?
Onda sam joj rekao:
- Samo sam hteo da drzis ove stvari u narucju neko vrijeme... Ti jednostavno ne razumijes moje finansijske probleme koje imam kao muskarac, da bih ja zadovoljio tvoju zelju za kupovinom koju imas kao zena.
I bas kad je imala taj pogled (kao) da me zeli ubiti, dodao sam:
- Zar me ne mozes voljeti zbog onoga sto jesam, a ne samo zbog stvari koje ti kupujem?
Nazad na vrh Ići dole

potreba muskarca i zene
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Elite Way School :: Off EWS :: ~RaZnO~-
Skoči na: